De Life Extension Foundation

1
2811
Life Extension Foundation

Heeft een wereldwijde invloed op voedingsgewoonten, gezondheid en welness en levert ook alle wetenschappelijke informatie over antiveroudering programma’s. Ze leveren alleen kwalitatief de beste voedingssupplementen, kruiden, mineralen, vitaminen en hormonen.Het zijn collectief normale therapieën met voedingssupplementen, diëten, speciale medicatie en hormonen.

De Life Extension-organisatie gaat ervan uit dat je de maximale of de gemiddelde levensduur bij de mens kan verhogen, door het vertragen of omkeren van verouderingsprocessen. Het is een non-profit organisatie die belastingsvrij is en die als doel heeft, de levensduur aanzienlijk te verlengen.

Deze therapie biedt u de grootste kans om ernstige medische aandoeningen te voorkomen of onder controle te krijgen. De Life Extension-producten zijn gebaseerd op problemen zoals antiveroudering en duurzaamheid, gezondheid en welzijn, energie en diëten, vitaminen en mineralen, kruiden en fytoextracten alsook schoonheid en persoonlijke verzorging.

Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en zuiverheid. Grondstoffen van de hoogste kwaliteit worden door de beste leveranciers geleverd en garanderen hun klanten de beste kwaliteit aan voedingssupplementen. Deze bevatten producten voor de prostaat, multi-vitaminen, CoQ10, omega-3 vetzuren, DHEA en vele andere originele antiveroudering supplementen.

Klinisch onderzoek van de Life Extension organisatie houdt zich bezig met het onderzoeken van geavanceerde kruidensupplementen, voedingssupplementen en vitaminepreparaten. Life Extension verzameld informatie van algemene aard, met inbegrip van arteriosclerose, vrouwelijke en mannelijke hormoon vervangende therapieën, diabetes, prostaatproblemen en tal van andere gebieden op het vlak van gezondheid en preventie. Life Extension zorgt ervoor dat levensreddende medicatie, goedkoop en voor iedereen toegankelijk is.

De klantenservice is zeer behulpzaam, en bezorgt om de totale gezondheid van hun klanten. Ze voorzien een integrale aanpak voor een veilig en waardevol gebruik van zowel voedingssupplementen als voorgeschreven medicijnen. Wetenschappelijk bewezen hoogwaardige supplementen en medicijnen met de grootste voordelen worden ter beschikking gesteld. Life Extension leden krijgen aanzienlijke kortingen waardoor ze in staat zijn hoogwaardige voedingssupplementen aan te schaffen aan prijzen die veel lager liggen dan bij andere bedrijven.

Levensverlengende producten

LEF omvat verschillende soorten producten, zoals aminozuren, bloedtesten, ondersteunende producten voor bot en gewrichtsziekten, hormonen, cosmetica, tandverzorging, huidverzorging, haarverzorging, vitaminen, enzovoort. Ze handhaven de hoogste normen voor kwaliteitscontrole door het aanbevelen van farmaceutische kwaliteitsproducten.

Je kan de gewenste producten verkrijgen met behulp van de catalogus nummer. E-adviseurs staan u bij en om hun leden en klanten extra veiligheid te geven werden op alle producten allergeen testen uitgevoerd. Elke maand geven ze een tijdschrift uit met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid. Volgens hen is ouderdom een opeenstapeling van beschadigingen aan macromoleculen, cellen, weefsels en organen.

“De meest bekende methode om een maximale levensduur te bereiken is caloriebeperking.”

Voedingssupplementen en vitaminen

Met als doel langer te gaan leven tracht men de fysische en psychische ongemakken van het ouder worden tegen te gaan. Veel oudere mensen gebruiken calciumsupplementen en antioxidatie vitaminen, om hun leven te verlengen.. Zij doen een beroep op geavanceerde “Life Extension Anti-aging supplementen” en hormonen in functie van de voor hun leeftijd gerelateerde tekorten.

De anti-agingsupplementen van Life Extension bieden een heel gamma van producten die beschermen tegen verschillende kenmerken van vergrijzing en bevorderen het welzijn van vrouwen en mannen. Deze producten bestaan uit hormonen, voedingsstoffen, fytoextracten en andere supplementen die de vergrijzing ieder op een ander vlak tegen gaan.

SHARE